Η εταιρεία

MicroXtreme

Το  MicroXtreme άνοιξε το Μάρτη του 1991 σε ένα υπόγειο στην Πλ. Ναυαρίνου από το Γεράσιμο Αβραμίδη.

Το εσωτερικό  mini ramp  ήταν το hot spot  της skateboard σκηνής και φιλοξένησε demo από τα team της New Deal και  της  Powell Peralta  (L. Mountain, Mike Mcgill, T. Guerrero).

Το βασικό αντικείμενο ήταν και θα είναι το skateboard και snowboard.

Στην προσπαθεια να αναπτυχθούν τα παραπάνω οργανώνονται και υποστηρίζονται skateboard , snowboard , music  &  street culture events όπως επίσης και αντίστοιχες ομάδες αθλητών -  καλιτεχνών.

Την Άνοιξη του 1998 εκδίδεται το  fanzine ‘Fuse΄ το 1ο  Skateboard – Snowboard – street culture έντυπο στην προσπάθεια να βγούν  ‘παραέξω’ οι παραπάνω δραστηριότητες.  Σήμερα τα δυσεύρετα τεύχη του είναι συλλεκτικά.

Στην χιονισμένη μας πλευρά τα  ΄Lunafest ’ & ‘Park ‘o Luna’  ανεβάζουν συνεχώς το επίπεδο της  ‘χιονοφάσης’  και αποτελούν τα μακροβιότερα και πιο επιτυχημένα events  της χώρας, συνδυάζοντας άψογα to snowboard & music vibe.

Οργανωμένα  στο ομορφότερο χιονοδρομικό μας την Βασιλίτσα και στημένα τα τελευταία χρονια στο snow park διπλα στο  ΄Vasilitsa 1850΄ chalet,  που είναι η χειμερινή , και όχι μόνο, βάση μας μετρούν τώρα  14 events  ξεκινώντας  το 1995.

Σήμερα το Micro X treme έχει καταφέρει να είναι το μεγαλύτερο δίκτυο skateboard  &  snowboard  στην Ελλάδα  αντιπροσωπεύοντας  πάνω από 35 εταιρείες του χώρου.

Διαθέτει 6 καταστήματα λιανικής  (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα,Μπάνσκο και Σόφια) καθώς και ένα συνεχώς αναπτυσόμενο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Τα κεντρικά γραφεία, αποθήκη και showroom βρίσκονται σε ενα κτίριο 1200 τμ στην Θεσσαλονίκη (περιοχή ΙΚΕΑ)Copyright © 2012 MICROXTREME All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.
Various