Parkoluna 7 Day 1 Φωτογραφίες & Video

09.05.2019

Parkoluna 7 Day 1 Φωτογραφίες & Video

Ήταν δύσκολη η απόφαση να μετακομίσουμε  το ‘’Parkoluna’’ στα Νότια στο Χ.Κ. Καλάβρυτων, 600 χλμ. μακριά από την βάση μας.  Στην  5ωρη διαδρομή μέχρι εκεί είχαμε μεγάλη συζήτηση με το Σωκράτη  Μπουνόβα  (Groundedit TerrainParks),  Βασίλη  ‘’Τσίτα ’ Κουτλεμάνη (Omixlh Crew) και Ιωακείμ για το τελικό set up του πάρκου.

Ευτυχώς όμως ο διευθυντής Λεωνίδας Σπυρόπουλος και το προσωπικό του Χ.Κ. ήταν άψογοι στην συνεργασία με αποτέλεσμα να τελειώσουμε το set up σε λιγότερο από 12 ώρες.

Κυριακή πρωί και δεν περιμέναμε να δούμε τόσο μεγάλο ενθουσιασμό από  μικρούς και μεγάλους  για  την  παιδική  διαδρομή και το waterslide.  Οι κριτές Δημήτρης Λιόσης και Αντώνης Δαυίδ  αποφάσισαν ότι ο 8χρονος Νίκος Καραγεωργίου είχε τον καλύτερο συνδυασμό  ταχύτητας, τεχνικής, style και πήρε άξια την 1η θέση ακολουθημένος από τον φίλο του Ρότσο Πέτρο ενώ στην 3η θέση ήταν ο μικρότερος διαγωνιζόμενος Αρώνης  Ιάσων (5 ετών)

Πολύ καλή ήταν και η παρουσία του 11χρονου Τσιρου  Δημήτρη (εκτός συναγωνισμού) που απόδειξε έμπρακτα, όπως  και την επόμενη μέρα στο Slopestyle event  ότι συναγωνίζεται  ανετά τους άνδρες και αποτελεί το μέλλον του  snowboard στην χώρα μας.

Ενώ  τα  ‘μεγάλα  παιδιά’ περίμεναν πως και πως να τελειώσουν  οι  μικροί  για να μπουν και αυτά στην διαδρομή από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης βάζει τις τελευταίες  ‘πινελιές’  στο άλμα  στην  έξοδο του ‘water slide”  και  ανοίγει το ‘Neff water slide challenge’  Μερικές ώρες αργότερα  και αφού έχουν κλείσει και τα Λιφτ  υπάρχει αρκετή δραστηριότητα στο πάρκο ενώ νικητής  του ‘best  trick ‘  ανακηρύσσετε ο Ανδρέας Ζεθον.

Μια αξέχαστη μέρα για όλους, που σιγουρά απολαύσαν το 1ο  TSG Kids Race στην Ελλάδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ  στους : Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, Λεωνίδας Σπυρόπουλος, Εύα & Monster Energy Crew, Σωκράτης Μπουνόβας  (Groundedit TerrainParks), Βασίλης-Τσίτας Κουτλεμάνης (Omixlh Crew), Δημητρης Λιόσης, Άρης Ακριτίδης , Αντώνης Δαυίδ (Hedonism Rides), Kalavrita Snowpark Crew, Ευκαρπίδης Νίκος, Παναγιώτης Καρές, Αλέξης Ντάβανος, Βασίλης Αβραμίδης, Ιωακείμ Θεοδωρίδης, Θεμιστοκλής Λαμπρίδης , Μελέτης Βαξεβανίδης ,Ηλίας Μερτής, Φασόλιας, Κωστής Μίγκος, VODKA JUNIORS63high, Dj OneTwo, Διακάκης Γιώργος,Μιχάλης Πετρόπουλος ,Αρώνης Δημήτρης, Ρότσος Γιώργος, τους οδηγούς των Ratraks,riders, θεατές.   

Stay Tuned για την Δεύτερη μέρα… 

Photos by: Ηλίας ΜερτήςΦασόλιας, Γεράσιμος Αβραμίδης. 

Microxtreme Logo