Run To The Hills 2018 Βασιλίτσα

14.05.2019

Run To The Hills 2018 Βασιλίτσα

#RunToTheHills 2018 Βασιλίτσα  24-25/3/18

Παρασκευή μεσημέρι και όλα είναι σχεδόν έτοιμα με την  σήμανση της διαδρομής που  ξεκινάει από την ‘’έξοδο’’ του διθέσιου αναβατήρα  στα 2120 μ. και καταλήγει  με τερματισμό στην βάση του Συρόμενου  στα 1750μ  όπου  βρίσκεται  το set up του Rail Jam, η τέντα της Red bull  με το dj booth  και  οι τέντες της οργάνωσης με τα νέα 18/19  snowboards της NitroJones και Slash  έτοιμα για Τest rides

Σάββατο μεσημέρι και η διαδρομή έχει γίνει αρκετά απαιτητική αφού έχει ‘οργωθεί’  από τα  δοκιμαστικά  της ημέρας.

Το ίδιο βράδυ η σάλα του ‘Casa La Mundi”  είναι κατάμεστη από riders που περιμένουν υπομονετικά  να πάρουν ενα από τα 80 “bibs” που θα τους στείλει στην  αφετηρία του event, και να παρακολουθήσουν το Riders meeting .

Αμέσως μετά ο Dj Hot Like Peppa και ο Dj Mr. Gore παίρνουν  τα ηνία του «Hot Tub  party»  και είναι οι απολύτως υπεύθυνοι  που κάνεις δεν ήταν στην ώρα του   το επόμενο πρωί! 

Kυριάκη με αλλαγή της ώρας και όπως πάντα η Μητέρα Φύση να έχει το τελευταίο λόγο,  όταν η ομίχλη με την χιονοθύελλα ήρθε νωρίτερα από ότι τα περιμέναμε, στην αφετηρία  δεν  βλέπεις  στο ένα μέτρο και με τίποτα δεν δείχνει να  υποχωρεί.

Plan b  λοιπόν και  με την επιστράτευση του «Ομίχλη Crew” και μερικών άλλων γενναίων χανόμαστε στο vertigo  της  ‘αναζήτησης’  για τις   ‘Πόρτες’’ του πρώτου μισού  της διαδρομής  και της επανατοποθέτησης   λίγο πιο πάνω από τη κορυφή του συρόμενου, μέσα στο πανέμορφο δάσος με τα ρομπόλα που μας δείχνουν τον  ‘δρόμο’.  Μετά από μερικές προσπάθειες ως εκ θαύματος η νεα  διαδρομή είναι έτοιμη στο παραπέντε.

Το φρέσκο χιόνι έχει ήδη καλύψει το τεραίν και  ο αγώνας ξεκινάει με σχεδόν ιδανικές  συνθήκες.

Ο Καρπουζάκος  είναι ο πρώτος που ‘δένει’ και  φεύγει αλλά για κακή του τύχη στα μισά της διαδρομής τον καταπίνει ένα χαντάκι,  αφήνοντας  τον  ‘local’ Τάσο Τακόλα να πέρνα πρώτος το επίμαχο λουκι και να  βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον τερματισμό  όταν μια πτώση  δίνει την ευκαιρία  στον άλλο ‘local’ Γιώργο Σειτανίδη να περάσει πρώτος την αψίδα της Red Bull , και να σηκώσει την κούπα.

Ένας  πανικός από  riders ακολουθεί στην συνέχεια για να συμπληρωθεί η δεκάδα των  πρωτοπορών και πονοκέφαλος για τους κριτές που αφιερώνουν  ώρα στο  ‘photo finish”  για την τελική κατάταξη.

Ένα φανταστικό event τελειώνει  έστω και λίγο καθυστερημένα αλλά σίγουρα θα μείνει στην μνήμη για πολύ καιρό σε όλους όσους συμμετείχαν είτε σαν  riders είτε σαν θεατές , αλλά που δεν θα  πραγματοποιούνταν αν δεν υπηρχε το πεισμα και η δύναμη μερικών ατόμων.

Για αυτό ενα μεγάλο μπράβο στους  Παναγιώτη ‘Καρέ’, Τοπαλίδη, Σωκράτη Μπουνόβα,  Βασίλη (Τσίτα) Κουτλεμάνη, Μίλτο Τζήμα,  Άρη Ακριτίδη,  ΜΧ Crew,  Red Bull Crew,  Station Streetwear Crew, Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας .

Σας ευχαριστούμε  όλους !

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΝΤΡΕΣ

ΣΕΙΤΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΑΡΗΣ
ΚΙΟΣΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ  ΠΕΛΛΑ
ΣΑΜΟΛΑΔΟΥ ΕΛΛΗ
ΒΜΒΑΚΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΑΣΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Photos :

Alex Grymanis, Red Bull Content Pool

Facebook  https://www.facebook.com/alex.grymanis/
Instagram https://www.instagram.com/alexgrymanis/

Gerasimos Avramidis 

VIdeo:Kostas Mandilas Facebook https://www.facebook.com/kostas.mandilas
 
Instagram https://www.instagram.com/kostas_mandilas/

Microxtreme Logo