Run To The Hills 3-5 Πηγάδια

16.05.2019

Run To The Hills 3-5 Πηγάδια

Από πάντα θέλαμε να κάνουμε ένα Chinese Downhill event, και μόλις οι συνθήκες ήταν κατάλληλες μπήκαμε στον πειρασμό να το δοκιμάσουμε.

Παρόλο που δεν μας βγήκε τελείως  "Chinese" , αλλά συνδυάστηκε  και με λίγο "Βanked Slalom"  ΟΥΠΣ!  η συνταγή βγήκε πετυχημένη όπως και αποφάνθηκαν οι 48 άνδρες και οι 5 κοπέλες που τελικά το "παίξανε" Κινέζοι.

Τα 3-5 Πηγάδια αποδείχθηκαν πολύ καλοί οικοδεσπότες και όλοι ενθουσιάστηκαν με το  ''set up"

Η χιονόπτωση της Παρασκευής ήταν Θείο δώρο και μετά από μερικά "Pow Runs" το Σάββατο στο τερματισμό στήθηκε ένα μικρό χωριό με το MX Funbag στη μέση, το οποίο δεν έπαιρνε ανάσα από τους snowboarders και skiers που δοκίμαζαν νέα tricks στα ''μαλακά'',  και γύρω του η NITRO Test center Tent, η TSG test tent to Μπιτσόμπαρό της Desperados και το  Red Bull Jeep με το DJ booth από όπου περασανε οι Dj's Ηot Like Peppa ( JP Productions), Costa Vamvakas,Alex Lampridis (1055 Rock) 

Κυριακή πρωί και στήνονται οι ''πόρτες" του event αλλά σε λίγο τα πράγματα αλλάζουν και με την ομίχλη στην αφετηρία στο Challet 2005 στην κορυφή  δεν βλεπείς την μύτη σου.

Μεταφέρουμε την αφετηρία στη αρχή του δάσους, και με το πρώτο άνοιγμα του καιρού δίνετε η εκίνηση τύπου Le Mans και όλοι τρέχουν να βάλουν τα snowboards και το "πανυγήρι" ξεκινάει. (περισσότερα στο video που ετοιμάζουμε) 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΝΤΡΕΣ

1)   ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΛΥΤΑΣ

2)   ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ

3)   ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΣ

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1)   ΠΕΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

2)  ΕΛΕΝΑ ΜΟΣΧΟΥ

3)  ΕΥΑ ΠΑΤΑΠΑΤΙΟΥ

 

VETERANS

1)   ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΓΚΟΥΡΗΣ

2)   ΗΛΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

3)   ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

 

BEST OUTFIT

ΤΑΤΙΑΝΑ ΖΑΓΑΡΗ

Big Props στους : Σωκρατή Μπουνόβα  (Ground edit), Σπύρο Μπάντιο, Johny Pepas, Άρη Ακριτίδη, Pit Karres, Ronny (τον Γουρλή) ,Γιώργο & Δημήτρη Μητσιάνη, Τσίτα, Yoakim (ο φίλος του Γουρλή).

 

Photos by: Ronny (μόνο Σκέτο) ,Σπύρος Μπάντιος ,Γιάννης Φαρασόπουλος,Γερασίμος Αβραμίδης, Ιωακείμ Θεοδωρίδης.

 

#ΚαιΤουΧρόνου

#PureFunSinceTheBeginning

Microxtreme Logo